Reconversiile, reabilitarile sunt unele din cele mai dificile lucrari. Pastrarea identitatii , istoria constructiei nu este intodeauna una care ajuta. Pe dealta parte constructiv nu mai sunt suficient de stabile, fapt ce duce semnificativ la marirea costurilor. Costisitoare fiind acestea trebuie sa isi justifice pe deplin investitia. In cazul acestui imobil, amplasamentul ofera o nou facilitate si anume infiintarea unui cabinet medical si clinica private, ceea ce poate justifica o investitie cu costuri mai mari.

Dificultatea principal in cazul acestui imobila a fost insasi constructia , destul de veche cu nenumarate interventii – construita in trei etape. Reconsolidarea acesteia ocupand un rol important. Fost imobil de locuinte colective, bineinteles functiunea actuala fiind generata de faimoasa nationalizare, astfel  recompartimetarea si refunctionalizarea au fost o reala provocare.

Astfel parterul a fost integral atribuit functiunii medicale iar nivelele superioare au comparimentate doua apartamente, generoase , cu accese individuale, la standardele actuale.