Despre noi

Suntem o echipa tanara dornica de afirmare, ce are ca obiectiv principal calitatea serviciilor de proiectare si nu numai. In acest scop relationarea profesionala a specialitatilor conexe care participa la intocmirea unui proiect este prioritatea noastra.

Un proiect de calitate, este acela ce ofera un control maxim al costurilor inca din faza de proiectare. De aceea lucram la alinierea noilor reglementari europene si internationate de centralizare de date pe sistemul BIM (Building Intelligent Management). Acest sistem ofera un control al calitatii proiectarii tututor spectialitatilor, prin gestionarea alinierii acestora master planului. Clientul are la dispozitie o aplicatie pentru PC si smartphone de unde poate vizualiza intregul proiect si poate vedea eventualele neconcordante dintre proiect si constructie. Pentru intalarea aplicatiei vezi linkuri utile din josul paginii.

Acordam maximul de importanta prezentarii cat mai explicite si transparenta a stadiilor de lucru. Vizualizam pentru beneficiarii nostrii propunerile, schimbarile, pentru o transparenta totala in ceea ce priveste aspectul / dotarile / costurile.

Un proiect bine intocmit = castig de timp si costuri reduse. Accelerarea procesului prin scurtarea perioadei de proiectare o facem doar folosind eficient comunicarea in timp real, si fara a neglija solutionarea tuturor aspectelor constructive si de design.

In scopul indeplinirii cat mai fluent a obligatiilor fata de clientii nostri, avem colaborari indelungate pe toate domeniile conexe proiectarii, cu specialisti verificatori si experti atestati.

O scurtare a duratei de executie insotita de un control eficient al costurilor se face doar printr-un astfel de proiect. Este obiectivul ce reuneste si motiveaza aceasta echipa.

Parerea clientilor

1 răspunde
  1. Tiberiu T
    Tiberiu T says:

    Am apelat la serviciile Architerra in primavara anului 2015 pentru ca vroiam sa ma mut de la bloc la casa. Au fost foarte amabili si au mers cu mine pe teren pana sa-mi cumpar lotul de teren. M-au sfatuit ce teren e cel mai convenabil pnetru mine, mi-au facut proiectul, s-au ocupat de avize si au supervizat lucrarile de constructii intrucat eu am fost tot timpul prins cu serviciul la Bucuresti. Va multumesc!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.