IDEI NOI – CASA FARA POD

Casa – Locul de refugiu , atat de personal, parte din tine, expresie a viselor tale. DA , dorim sa fie incantarea noasta in timpul petrecut aici, sa ne regasim in fiecare locsor al ei. Atfel ,architectural , nu pare o mare dificultate in a o realiza. Elementul definitoriu remane insa personalizarea , oglindirea ego-ului, ce da sentimentul nepretuit de ACASA .

Visul multora dintre noi ce desenam si construim este sa facem casa perfecta – satisfacerea tuturor cerintelor si gusturilor , adaptata oricarei situatii . Nimic mai gresit. Este o iluzie. Un lucru atat de personal …in comun!? DA, poate doar cuvantul Acasa .

Locuinta se croieste precum un costum, contureaza trasaturi personale . Ce putem face este doar a lansa idei , forme, alcatuiri ce se pot potrivi dorintelor unora . Astfel aici voi propune o viziune, un mod de alcatuire ce poate fi adoptata.

Ideea pe care o propun este o casuta minimala, si doreste in a folosii cat mai mut din spatiul interior oferit. Ideea de baza este folosirea spatiului de deasupra incaperilor din ultimul nivel, ce de multe ori il folosim drept Pod, in acoperiri tip sarpanta. Am incercat integrarea lui in spatiul locuit, dar nu prin mansardare .

Spectaculos se obtin cateva zone interesante . Ofera si un sentiment de comunicare vizuala, transparenta, conturat de folosirea unor catorva pereti vitrati, atat interior, cat si exterior. Se adapteaza usor atat drept casa de vacanta complet functionala cat si locuinta permanenta, la costuri minime.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Doresc să intre în discuție?
Simțiți-vă liber pentru a contribui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.